Back to Top

“Brows speak louder
than words.”

Browbar

Wenkbrauwen vormen de omlijsting van je ogen, ze geven je uitstraling. Omdat de vorm van de wenkbrauwen bij iedereen anders is, is het belangrijk dat er met een professionele blik naar gekeken wordt.

Binnen HH Kappers is Lonneke de professional op gebied van brows. Voordat Lonneke in 2015 bij HH Kappers begon heeft ze jaren als beauty expert gewerkt in de cosmetica. Al die ervaring nam zij mee naar onze salon. Lonneke heeft zich sindsdien steeds verder ontwikkeld middels masterclasses tot Brow Expert.

Door haar lieve en vrolijke karakter voel je je gelijk op je gemak bij haar in de stoel. Ze neemt de tijd om jou stap voor stap te laten zien hoe ze voor jou de perfecte wenkbrauw kan creëren.

Binnen de brow-bar zijn er verschillende behandelingen mogelijk. We informeren je graag wat voor jou de juiste stappen zijn voor prachtige op maat gemaakte brows.

Brows on fleek abonnement

Laat jij regelmatig jouw wenkbrauwen kleuren, epileren of waxen én wil jij genieten van voordeel? Dan is dit abonnement écht iets voor jou!

Wat je krijgt:

  • Onbeperkt wenkbrauwen waxen, epileren & (henna) verven, kom wanneer het jou uitkomt!
  • Voor maar €30,- per maand! (een losse behandeling is €41,50)

Let op: je sluit een abonnement af voor minimaal één jaar, via automatisch incasso wordt het bedrag van €25,- elke maand afgeschreven. Heb je nog vragen over een van onze abonnementen of wil je graag een abonnement afsluiten? Via ons aanmeldformulier kun jij jouw abonnement gemakkelijk afsluiten.

Aanmeldformulier


Brows on fleekNails on fleek